logo

Për Pacientin

Takimi

Orari i klinikës është:
E Hënë - E Premte 9.00-14.00 dhe 18.00-20.30, përveç të Mërkurës pasdite.

Shumica e ekzaminimeve kërkojnë parapërgatitje.

Rastet urgjente të paprogramuara, shërbehen pas konsultimit me mjeken.

Na kontaktoni në numrat 26510-35670 | 6909039444

image

Links

icon

Radiological Society of North America:
http://www.rsna.org/

European Society of Radiology :
http://www.myesr.org/

Literaturë News

user

"Τι είναι οι υπέρηχοι ή το υπερηχογράφημα οργάνων?"

Διαβάστε...

Kontakti

Διεύθυνση:

Τηλέφωνο:
Φαξ:
Email:

Χαριλάου Τρικούπη 6, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
2651035670
2651035670
[email protected]

Copyright 2012 - 2013. Maria Papastefanaki-Gresta All Rights Reserved