logo

Mirë se vini në faqen tonë të internetit

Mirë se vini në faqen e internetit të doktoreshës Maria Papastefanaki-Gresta, që operon në Janinë.

Në këtë faqe mund të informoheni lidhur me : Ekzaminimet dhe kontrollet që kryhen tek foshnjat e posalindur, fëmijët dhe të rriturit, në Klinikën Ultrasonike-Ekografike dhe Triplex vaskular (enëve të gjakut), që ndodhet në qendër të qytetit të Janinës, rruga Harilau Trikoupi 6, në katin e 1rë, zyra nr.7
Ekzaminime të tjera të specializuara, që kryhen në klinikë, për fëmijët e posalindur dhe foshnjat.
Parapregatitjen që duhet ti paraprijë ekzaminimit si dhe udhëzime për të siguruar diagnostikimin e saktë dhe parandalim efektiv.

Gjithashtu, mund të gjeni informacion për të rejat shkencore, të gjeni përgjigje për çdo pyetjen tuaj lidhur me ekzaminime të ndryshme që kryen në klinikë, si dhe për çdo çështje tjetër shëndetësore që ju shqetëson.

Së fundi, mund të dërgoni pyetjet tuaja nëpërmjet e-mail-it, për çështje që lidhen me diagnozën e sëmundjes ose rezultatet e analizave që u jeni nënshtruar.

Klinika disponon një sistem të përsosur kompjuterik si dhe akrivimi elektronik, për të ruajtur përgjithmonë analizat e kryera më parë, duke qënë e disponueshme për krahasim apo studim të ri, në çdo moment në të ardhmen.

image
image

Links

icon

Radiological Society of North America:
http://www.rsna.org/

European Society of Radiology :
http://www.myesr.org/

Literaturë News

user

"Τι είναι οι υπέρηχοι ή το υπερηχογράφημα οργάνων?"

Διαβάστε...

Kontakti

Διεύθυνση:

Τηλέφωνο:
Φαξ:
Email:

Χαριλάου Τρικούπη 6, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
2651035670
2651035670
[email protected]

Copyright 2012 - 2013. Maria Papastefanaki-Gresta All Rights Reserved