logo

Aparaturat

Duke patur synim të vetëm garantimin e cilësisë në kujdesin shëndetësor, me përpjekjet tona të vazhdueshme për të përmirësuar dhe modernizuar shërbimet tona, kemi fituar besueshmërinë e plotë të botës mjekësore, por edhe të pacientëve tanë.

Klinika është e pajisur me aparatura moderne të teknologjisë së avancuar, të mirëmbajtura me përpikmëri. Ekzaminimi bëhet me aparaturë të sofistikuar ultrasonike Logic 7 GENERAL ELECTRIC (që disponon kokë Matrix si dhe program kontrastesh).

Me trajnim e vazhdueshëm shkencor dhe teknologjinë e përparuar, ofrojmë një gamë të gjerë ekzaminimesh, gjithmonë me respekt ndaj njeriut dhe shëndetin e tij.

Përveç kësaj, duke ndjekur standardet e qendrave moderne mjekësore në Europë, klinika jonë disponon një sistem të përsosur kompjuterik si dhe akrivimi elektronik, për të ruajtur përgjithmonë analizat e kryera më parë, duke qënë të disponueshme për krahasim apo studim të ri, në çdo moment në të ardhmen.

Yπερηχοτομογράφος General Electric Logic 7

image

Links

icon

Radiological Society of North America:
http://www.rsna.org/

European Society of Radiology :
http://www.myesr.org/

Literaturë News

user

"Τι είναι οι υπέρηχοι ή το υπερηχογράφημα οργάνων?"

Διαβάστε...

Kontakti

Διεύθυνση:

Τηλέφωνο:
Φαξ:
Email:

Χαριλάου Τρικούπη 6, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
2651035670
2651035670
[email protected]

Copyright 2012 - 2013. Maria Papastefanaki-Gresta All Rights Reserved